Humor

Bibelen sett med andre øyne består av mange velkjente historier fra Bibelen – men sett med disse øynene er de kanskje ikke så velkjente likevel? Historiene ble inspirert fram i den tiden det foregikk heftige diskusjoner på VGBloggen angående religion, Jesus, Gud, kristendom og alt som hørte Bibelen til. Diskusjonene foregikk blant annet mellom forfatteren og en bloggende predikant. Noen kan kanskje bli forarget over at de velkjente historiene blir vridd på men både ikke-troende og kristne har lest boka, og gitt tilbakemeldinger om hvor fornøyelig de fant boka. Ergo har forfatteren unngått å støte noen – å støte var heller aldri meningen med boka. Boka er myntet på voksne med sans for bibelsk humor og inneholder illustrasjoner som hører til hvert kapittel.

De fleste som driver med travsport i Norge, opplever sjelden at hesten deres havner på førsteplass.De fleste er fornøyde om hesten i det hele tatt springer inn nok penger i løpet av et år, til å betale havren og høyet sitt selv. Den muntre boken ”Sølvbestikk og blank messing ” handler om Dieselgutten, en norsk kaldblods traver som ligger akkurat i det nivået, og eieren Olaf Grøttesbakk sitter med de samme drømmene og håpene som alle andre travhest-entusiaster i Norge. Boka følger Dieselgutten fra han er nyfødt til han er fire år gammel, med både komiske situasjoner og dramatikk som de fleste hesteeiere nok vil kjenne seg igjen i. Boka er skrevet med et humoristisk syn på hest, men med den hjertevarmen en sann hestevenn føler for dyrene sine. Man trenger ikke være hesteeier for å bli glad i Dieselgutten. Boka passer for alle som er glade i hester, enten de spiller på dem, sitter oppå dem, sitter bak dem, eller bare rett og slett syns at hesten er et ålreit dyr.

Ulvar er en fyr som lever i skogene i Ulverum. Han kom til verden i rovdyrdebatten som var i kjølvannet av arrestasjoner i Hedmark, da flere ble arrestert for tjuvjakt på ulv. Humor kan være et mektig våpen foruten å sette enkelte ting i debatten i et annet lys. Det var aldri meningen at de første tegningene av Ulvar skulle havne i et album men etter utallige oppfordringer ble det slik. Overskuddet av salget går til rovdyrforeningene ARR, BFR og FVR.

Ulvar er en fyr som lever i skogene i Ulverum. Han kom til verden i rovdyrdebatten som var i kjølvannet av arrestasjoner i Hedmark, da flere ble arrestert for tjuvjakt på ulv, og Ulvar fikk sitt første album i 2014 (det finner du også her inne). Humor kan være et mektig våpen foruten å sette enkelte ting i debatten i et annet lys. Det var aldri meningen at de første tegningene av Ulvar skulle havne i et album men etter utallige oppfordringer ble det slik. Overskuddet av salget går til rovdyrforeningene ARR, BFR og FVR. Finnes også på engelsk, med alle stripene fra de to norske utgavene. Du gjør som du vil om du lager hull oppå toppen av albumet og henger det på veggen for hver måned, eller bretter det så det står – eller kanskje du bare vil beholde det som album. Albumet blir oppdatert med riktig kalender hvert år

Det finnes mye og mangt å bli krenket over i dagens samfunn, og vi i Krenketpartiet har bestemt oss for å konsentrere oss om det viktigste: Ulven, via kartong, klær, kos og kake. Vi har som mål at det ikke skal være noen som slår oss i å vise hvor krenket man kan bli, og flytte fokus bort fra fakta. Fra melkekartonger og til bryllupskakepynt, det er ingen ulv for liten eller for stor i dagens media, til å ikke la seg bli krenket av. Til ære for saken. Vi jobber i tett samarbeid med FVP – Faktavegringspartiet, som også er et underparti under Satans Parti

Do you like stupid grammar humor and heroes being heroes without being heroes? We all need some stupidity around us. Here you have around 60 pages of it. Join Beep, Bobb, Echo, When, Now, Squeeze, What, Buttchaser and Whowho on a stupid travel looking for the magic egg hidden by the mighty magic moose Moses. Even in a world that doesn’t make much sense, you might find that you learn something out of pure stupidity. 19 unbeleavably stupid pictures are giving the story even more stupidity. This is not a children’s book.