Poesi

Tanker i naturen er en poesibok ledsaget av bilder, hvor samarbeidet mellom bokstaver og bilder er et vart og nydelig resultat. Boka er en perfekt gave for den som har alt, for den som ikke har Tanker I Naturen og til deg selv fordi du fortjener den! Oppfølgeren Tanker I Naturen 2 finner du også her inne, og nr. 3 er under arbeid. Responsen for nr. 1 har vært enorm blant mine faste lesere. Flere av diktene og bildene har blitt lagt ut på bloggen min, med begeistret resultat.

Tanker i naturen 2 er vandringer i skog og mark med kameraet som følgesvenn eller på passasjersetet i bilen, enten for å tømme hodet eller for å finne fred til å tenke. For meg finnes det ikke bedre terapi enn å føle nærheten med naturen og være så privilegert at jeg innimellom får oppleve en fugl, et dyr, og få ta det med meg hjem i minnene og i kameraet. Jeg beskriver bilder med ord. Det er opplevelsene som står i høysetet hos meg – og hvem kan vel måle kvaliteten i en opplevelse? Tankene er ledsaget av bilder fra naturen, akkurat som ord og bilder i Tanker i naturen 1. Jeg håper det gir deg som leser like mye som det ga meg å lage boka – bøkene… og at mine opplevelser vil gi noe til deg som leser, både via mine bilder og med noen forhåpentligvis velvalgte tanker som følgesvenn.

Dark Poems is a collection of pain, hope, anger, strength and a way to hang in there when life kicks you in the face. Words can heal and make you strong, release and calm both hate and sorrow, and help you go on with your life, lightened from the burden you left behind in the poems…